SkinWell

Skinwell Cosmetics е съвсем нова компания, създадена през 2019г. от Мария Апостолова и Антон Кехайов.

През 2015г. Мария започва да се занимава успешно с износ на натурални козметични продукти с розово масло към Европа и Далечния изток, произведени от водещи български фирми.

Повече от двадесет години Антон работи  в областта на дистрибуцията на стоки и услуги, като девет от тях е на мениджърски позиции от средно и високо ниво.

Идеята за създаване на собствена козметична марка възниква след приятелски разговор между двамата партньори. В него те обсъждат различни проблеми на близки и познати, породени от натовареното ежедневие и рефлектиращи върху здравето и кожата. Оттам се заражда  желанието им да намерят начин за постигане на баланс между забързания живот на хората и грижата за себе си с помощта на природата.

След задълбочено проучване, за финалната реализация на цялостната  концепция, се свързват с български производители, специализирани в разработката и производството на натурална козметика в бутикови серии.

В продуктите на Skinwell Cosmetics се използват специално подбрани съставки с доказано действие и натурални етерични масла. За високото им качество допринасят иновативните технологии, които производителите използват.

В началото на 2020г. компанията създава  първите си серии – Динамик, Лице, Тяло, Дифузери за автомобили и помещения.

Серия Динамик – за всички, които се занимават със спорт или физическа дейност.

Серия Лице – продукти за ежедневна антиейдж грижа за кожата на лицето.

Серия Тяло – за поддържане на свежа и здрава кожа на тялото.

Серия Дифузери за автомобили и помещения – съчетава силата на ароматерапията с натурални етерични масла и съвременните технологии за овлажняване на въздуха.

Всеки един от продуктите на Skinwell Cosmetics има за цел да подобри качеството на живот и естествената грижа за кожата,  не се използват вредящи на околната среда съставки и не се тестват върху животни.

При създаването на различните серии, това което е водещо за Skinwell Cosmetics са реалните нужди на потребителите.

Визията на компанията се базира в избора на високо качество при всеки един процес – от началната суровина до достигането на продукта до крайния клиент.

Ние, от Skinwell Cosmetics вярваме, че нашите продукти ще задоволят Вашите желания и ще подобрят ежедневието Ви.

386 Lorem ipsum
275 Lorem ipsum
15 Lorem ipsum
4 Lorem ipsum
255 Lorem ipsum
156 Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.