Полезно

Арома медальон – защо да го изберем?

Арома медальон

Арома медальонът е един сравнително нов продукт, който много бързо спечели нужното внимание. Той има всички нужни качества за да стане неизменна част от визията на съвременната жена. Дизайнът и визията на медальона го правят както красиво бижу, така и дълготраен източник на любими аромати. Хирургическата стомана, от която е изработен го правят безопасен, дори за най-чувствителната кожа, защото този материал за разлика от други не се окислява и не отделя опасни химически съединения като кадмий, олово или никел.

Арома медальонът е не само стилен аксесоар. Етеричните масла, пропити във филцовия тампон въздействат на всички нива – физическо, психическо и емоционално, като по този начин създават несравнимо усещане за спокойствие и душевен комфорт. Някои от потребителите го ползват като ароматизатор на затворени пространства, например в автомобили, гардероби и шкафове.

Предлагаме на Вашето внимание:

Арома медальон “Дърво на живота с корени”

Арома медальон “Дърво на живота с корени” е красиво бижу, подходящо за всяка дама. С арома медальон “Дърво на живота с корени” можете да се насладите напълно безопасно на любимите си аромати.

Арома медальон “Дърво на живота”

С арома медальон “Дърво на живота” можете да се насладите напълно безопасно на любимите си аромати от чисти етерични масла в ежедневието си и навсякъде около вас.

Защо все повече хора избират арома медальона?

Арома медальонът е идеална алтернатива на традиционните парфюми

Парфюмите, с които се срещаме ежедневно, са често създадени от различни химични елементи, които изкуствено създават предпочитани от нас аромати. Този химически коктейл се пръска директно върху кожата, което е най-големият ни орган, а това само по себе си е предпоставка за негативи. Кожата абсорбира субстанцията, с която има допир и така тя попада в тялото. Резултат от това може да бъде сериозна алергична реакция. Арома медальонът е идеална алтернатива на всичко това. Етеричните масла са в тампон във вътрешността на медальона и, въпреки че са безвредни, те нямат директен досег с кожата или дрехите.

Медальонът е атрактивно бижу

Както вече видяхме, медальонът е не само полезен, но и моден. Има различни вариации на форми и цветове. Широката гама би задоволила всички вкусове и всеки би намерил нещо, което да пасва идеално на неговия стил.

Връзката цена качество е обратно пропорционална

Докато при парфюмите цената и качеството вървят нагоре ръка за ръка, при арома медальонът ситуацията е точно обратната. Необходими са само няколко капки етерично масло, за да запазите желаният аромат през целия ден. При другите парфюми подобен ефект може да се запази само с регулярни пръскания през час – два.

Можете да вземете  арома медальона навсякъде със себе си

Използването на арома дифузер в офиса примерно може да бъде неподходящо ако колегите ви имат непоносимост към някое масло. Това обаче не важи за медальона. Друг пример са летищата. Всеки, който често лети е добре запознат с правилата за течностите в багажа, а това може да бъде пречка. Това отново не важи за медальона, който изисква минимално количество етерични масла. Само няколко капки ви осигуряват ароматерапия дори в движение.

Дълготраен ефект

За разлика от конвенционалните парфюми, етеричните масла са създадени да бъдат дълготрайни. Концентрирани и наситени, те придават аромат изключително дълго време, което многократно надвишава другите парфюми.

Как се използва  медальонът?

Всичко, което е необходимо да се направи е избор на тампон, който да подхожда на тоалета и върху него да се капнат 2-3 капки от предпочитано етерично масло. След това тампона се поставя в медальона. Двойното затваряне и солидния гръб гарантират, че етеричното масло няма допир с дрехите или кожата. Самите тампони могат да се перат и да се използват многократно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *