Полезно

Кварцов ролер за лице – ефективно премахване на подпухнaлост и напрежение в лицето

Според специалистите, розовият кварц е един от най-красивите естествени камъни, а неговите свойства имат безспорен положителен ефект върху кожата, като допринасят за придаване на естествен младежки вид. Това прави кварцовия ролер за лице незаменим помощник в борбата с бръчките, подпухналостта и тъмните кръгове около и под очите.

Естествената по-ниска постоянна температура на камъка бързо намалява подпухналостта и премахва тъмните кръгове от една страна, а от друга – стяга порите, изглажда и тонизира масажираната повърхност. Третирана по този начин, кожата усвоява различни видове серуми, кремове и масла много по-бързо и ефективно, като в същото време се стимулира и засилва кръвообращението.

Кварцов ролер за лице – как да го използваме правилно

Тонизиране на зоната на очите

Използвайте малкия ролер на масажора за лице, за да тонизирате зоната около очите. Масажирайте с нежни движения клепачите и контура под очите. Движете ролера от вътрешния ъгъл на окото като изтегляте до ухото.

Масаж на нос, устни и брадичка

Използвайте по-големия ролер за масаж на носа, като го движите нежно към ухото. Продължете масажа с горната и долна устна и брадичката. Движете ролера в посока към ухото. Повторете процедурата и от другата страна на лицето.

Терапия на челюстна линия и шия

С помощта на по-големия ролер започнете масаж на брадичката, след което продължете отстрани и изтегляйте нежно нагоре по скулите.

Масаж на чело

С по-големия ролер започнете масаж от средата на челото и движете в посока към слепоочието и косата до ухото. Повторете между 4 и 7 пъти. Фокусирайте вниманието си върху фините линии на челото и разстоянието между веждите.

Важно! Измийте кварцовия ролер за лице с топла вода и сапун преди и след употреба. Винаги използвайте ролера за лице върху добре почистена кожа, по желание можете да нанесете любимия си крем или серум, 2-3 пъти на ден в продължение на 3-5 минути. За по-добри резултати и мигновено стягане на кожата, преди употреба, потопете масажора за лице в купа с лед.

Бихме ви препоръчали

Кварцов ролер за лице

Незаменим помощник в борбата с бръчките, подпухналостта и тъмните кръгове около очите

Ролер от 100% натурален розов кварц за премахване на подпухналостта и напрежението в лицето чрез нежни масажни движения. Отстранява ефективно тъмните кръгове около очите, намалява фините линии и бръчки и предотвратява появата им, стяга порите, изглажда и тонизира кожата.

Нефритен ролер за масаж

Луксозен нефритен ролер за масаж на лице

100% натурален нефритен ролер за премахване на подпухналостта и напрежението в лицето чрез нежни масажни движения. Отстранява ефективно тъмните кръгове около очите, намалява фините линии и бръчки и предотвратява появата им, стяга порите, изглажда и тонизира кожата.

Интересни факти:

  • Първите писмени доказателства за използването на кварцов ролер за лице датират от XVI в. в Китай
  • Масажът на лицето с кварцов ролер подобрява общото психическо състояние – научно доказан факт
  • Ролерът подобрява контурите на лицето – това се дължи на факта, че уредът подобрява дренирането, което извежда на преден план желаните контури
  • Масажът с ролер има детоксикиращ ефект – движенията на ролера стимулират лимфния дренаж, което осигурява активното премахване на токсините от участъка, който се третира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.